Het FAGG zoekt een nieuwe administrateur-generaal

Datum: 05/04/2022

Het mandaat van Xavier De Cuyper, administrateur-generaal van het FAGG, loopt dit jaar af. Xavier De Cuyper is al sinds 2007 de hoogste verantwoordelijke van het agentschap en heeft de leeftijdsgrens bereikt voor het bekleden van een mandaatfunctie binnen de federale overheid. Een selectieprocedure om zijn opvolger te vinden werd vandaag gelanceerd door Selor.

Het mandaat van Xavier De Cuyper liep af op 1 maart 2022 maar om de continuïteit van de werking en de stabiliteit van het FAGG te verzekeren werd dit verlengd tot 1 augustus 2022.

Het selectiebureau van de federale overheid heeft nu de selectieprocedure gelanceerd om zijn opvolger te vinden. In de vacature kunt u de functiebeschrijving, de vereisten en het aanbod voor deze topjob in de Belgische gezondheidszorg vinden. U kunt solliciteren tot 3 mei 2022.

Xavier De Cuyper: “Over enkele maanden zal ik de fakkel van het FAGG overdragen. Ik heb de eer en het genoegen actief te hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van het agentschap van bij de start tot op vandaag. In deze vijftien jaar zijn wij uitgegroeid tot een nationaal en internationaal erkende organisatie. Met de kennis en inzet aanwezig binnen het agentschap heb ik er alle vertrouwen in dat mijn opvolger de nieuwe uitdagingen zal aankunnen en dat de constructieve en vruchtbare samenwerking met het FAGG-personeel een openbare dienstverlening van hoge kwaliteit aan de patiënten en al onze stakeholders zal blijven garanderen.”
 

Laatste update op 05/04/2022