Farma 2014 - Het fagg neemt er deel aan

Het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten (fagg) neemt voor de eerste keer deel aan de Farmabeurs, die plaatsvindt van 17 tot 19 oktober 2014 in Paleis I op de Heizel te Brussel..

Deze tweetalige professionele beurs voor apothekers verenigt de verschillende actoren van de Belgische farmaceutische sector op één plaats gedurende één weekend.

Door deel te nemen aan deze beurs wil het fagg zichzelf en haar diensten zichtbaarder maken en in het bijzonder de controleactiviteiten in de apotheken open voor het publiek. Het fagg wil uiteraard ook naar de vragen en wensen van deze professionelen uit de sector luisteren om zo de kwaliteit van haar prestaties te verbeteren.

De stand van het fagg
Aarzel niet om ons een bezoek te brengen op stand 333 aan de ingang van Paleis 1. Medewerkers van het fagg zullen u er graag verwelkomen.

Voor meer informatie
fagg
Ann Eeckhout, woordvoerster
+32 2 524 80 12 - +32 495 23 71 69 - comm@fagg.be

Het fagg waakt over de kwaliteit, de veiligheid en de doeltreffendheid van geneesmiddelen en gezondheidsproducten (medische hulpmiddelen en menselijk lichaamsmateriaal), voor menselijk en diergeneeskundig gebruik, in klinische ontwikkeling en op de markt.
"Uw geneesmiddelen en gezondheidsproducten, onze zorg"

Laatste update op 17/10/2014