FAGG lanceert een bevraging over ketoprofen in gelvorm (Fastum 2,5% gel) bij gezondheidszorgbeoefenaars

Datum: 19/06/2023

Vandaag lanceert het FAGG een bevraging over ketoprofen in gelvorm (Fastum 2,5% gel) in samenwerking met de "Division de la Pharmacie et des Médicaments" van de bevoegde overheid van het Groothertogdom Luxemburg.

Deze bevraging is bedoeld voor artsen en apothekers om informatie te verzamelen over bepaalde risico's van dit geneesmiddel en de mening van de gezondheidszorgbeoefenaars over hoe er het best kan worden gecommuniceerd over deze risico's. 

De betrokken verenigingen van gezondheidszorgbeoefenaars zullen de informatie over deelname aan de bevraging verspreiden. Deelname aan de bevraging is vrijwillig, anoniem, en verloopt via een online vragenlijst. Het invullen van deze bevraging zal ongeveer vijf minuten duren.

De antwoorden zullen worden gebruikt om na te gaan in hoeverre men zich bewust is van een aantal risico's van Fastum 2,5 % gel en om de communicatie over de risico's met gezondheidszorgbeoefenaars en patiënten te verbeteren.

Bent u arts of apotheker en wilt u deelnemen aan dit onderzoek? Aarzel dan niet om uw bijdrage te leveren via deze link.
Als u vragen heeft over deze bevraging, neem dan contact op met VIG@fagg.be
 

Laatste update op 19/06/2023