Het FAGG zoekt een nieuwe directeur-generaal PRE vergunning

Datum: 17/10/2023

Hugues Malonne, huidig directeur-generaal PRE vergunning werd op 1 september 2023 administrateur-generaal van het FAGG. Het selectiebureau van de federale overheid heeft nu de selectieprocedure gelanceerd om een nieuwe directeur-generaal te vinden voor deze topfunctie in de Belgische gezondheidszorg.

Het directoraat-generaal PRE vergunning is verantwoordelijk voor alle activiteiten die leiden tot het op de markt brengen van een geneesmiddel of gezondheidsproduct. Van klinische proeven en wetenschappelijke adviezen tot het afleveren van de vergunningen voor het in de handel brengen van geneesmiddelen voor menselijk of diergeneeskundig gebruik of vergunningen voor geneesmiddelen voor homeopathie of fytotherapie.

Het selectiebureau van de federale overheid “werkenvoor.be” heeft nu de selectieprocedure gelanceerd om een nieuwe directeur-generaal te vinden. In de vacature kunt u de functiebeschrijving, de vereisten en het aanbod voor deze topjob in de Belgische gezondheidszorg vinden. U kunt solliciteren tot 8 november 2023.

Hugues Malonne: “Het uitoefenen van deze functie biedt de opportuniteit om een grote verscheidenheid aan competenties aan de dag te leggen zoals verantwoordelijkheidszin, vernieuwend denken, strategische analyse, onderhandelingsvermogen, personeelsbeheer en uitbouwen van nationale en internationale netwerken. Het is een echte topfunctie met veel impact op het terrein. Ik nodig iedereen uit die zin heeft in deze uitdaging om deel te nemen aan de selectie.”
 

Laatste update op 17/10/2023